Veelgestelde vragen

Waar kan ik meer vinden over Team JoeBar?

De meeste info staat op Facebook, maar dit is een gesloten pagina waar je je voor moet aanmelden.

 

Kan ik een keer meetrainen?

Dat is mogelijk als je het contactformulier invult. Dan beslissen de leden of je een keer mee mag trainen en vervolgens op de wachtlijst komt om eventueel lid te worden.

 

Kan ik lid worden?

In principe wel, maar nieuwe leden kunnen alleen aangedragen worden door de huidige leden. En op dit moment is er een ledenstop voor de senioren; voor de junioren is er een aantal plaatsen beschikbaar.

 

Spelen jullie competitie?

De senioren spelen mee met de BeerCup, een recreantencompetitie op het laagste niveau, waar gezelligheid en een leuke, sportieve wedstrijd belangrijker is dan het winnen van de beker. In 2017-2018 werden we derde.

De junioren spelen geen competitie, maar wedstrijden op uitnodiging met andere recreantenteams.

 

Hoe hoog is de contributie bij Team Joe Bar?

Voor 2018-2019 is de contributie vastgesteld op 220 euro voor zowel de senioren als de junioren. Dit is (veel) lager dan bij andere verenigingen. 

 

Wat zijn de ijstijden?

De senioren trainen afwisselend op zondag van 21:00 tot 22:30 u. en zaterdag van 21:30 tot 22:30 u. en een aantal dinsdagen van 19:45 tot 21:00 u.

De junioren staan iedere zaterdagochtend van 9:30 tot 10:45 u. op het ijs en minstens een keer per maand op dinsdag van 19:45  tot 21:00 u. Daarnaast wordt een aantal wedstrijden georganiseerd op het ijs bij andere teams.

 

 

 

 

 

Zoeken

Gebruik onderstaand veld om te zoeken binnen onze website.

 

 

Laatste nieuws

Spelregelavond junioren 2 november 2021

3 november 2021

Houd het spel leuk en eerlijk was de basis van de spelregeluitleg over ijshockey

Lees meer

 

Sponsoren